Wednesday, June 27, 2012

Meja kerusi pun pakai baju

hi....ari nih nak citer benda nih...sblm aku nak beli baju raya..aku beli baju utk kerusi meja umah aku..hahah..ini kes suka tgk rumah org kat pesbuk..ambik kau..aku pun teringin...apa tak nak..aku nih pantang tgk..semua nak..tp x per..bukan guna duit laki okey...sendiri punya duit..buat la..apa pun..hahaha...
nih aku order kat kat fauziah...ermm order melalui pesbuk..tp yg seronoknya rumah dia kat kulim gak..hahaha....aku p ambik sendiri kat umah dia...buat la ukuran hantar kat pesbuk..tp x terpikir lak....kak fauziah kata..kalau bawa kerusi kat umah dia lg senang..ermm..aku pun x terpikir lah..tp ukuran yg aku kasi .ok jer....ngam2 suiiii..org kata...so...ini lah hasilnya....warna pilihan hitam putih..sebenarnya semua kaler yg dia buat kat custemer dia aku suka..aku pun x tau nak pilih kaler aper..alih2...mcm nih ler....

gambar guna hp..x clear sgt..ini kes malas nak ambik gambar..tp memandangkan nak kasi kak fauziah tgk..aku pun....ambik la..gambar......okey..bye

2 comments:

  1. cantiknya baju kerusi tu,..hehe tggu nk tgk baju tuan empunya kerusi plak,.tema black n white gak ke raya ni?

    ReplyDelete
  2. x ler..x der tema pun..kerusi tu ..saja kaler tuh..dah x tau kaler apa...nak boh english style..x minat

    ReplyDelete