Thursday, June 28, 2012

Dominos ohh...Dominos

salam,
nih last friday g main bowling..pastu abis bowling teringin lak..nak beli dominos....maklumla..cawangan kat Kulim nih baru buka..errmmmm pestime mkn..sedap jugak ler...tp aku rasa mahal sket dr pizza hut.......nih yg aku beli....tp bawa balik umah mkn.....boleh la...tahan rasanya....lupa pulak nama apa...pizza nih...lupa...daaa...

Wednesday, June 27, 2012

15th years service anniversary

salam, kali nih aku nak citer pasal 15th years anniversary..bukan kawen...service anniversary....hahaha...lamanya aku kerja kilang....aku kerja masuk kilang..nih..(nama x payah kasi tau)...14/4/1997....so..thn nih 14/4/2012...dah 15 thn..wahh..aku baru nak update sbb baru dapat kupon yg aku claim ari tuh...

errmmm zaman dulu..time 5thn..dapat la..barang kemas..leh pilih...dia org disaply..aku ambik loket emas..yg aku pakai sampai la nih...bila dah 10thn..dapat la..kupon gak..ikut suka la..kita pilih apa..bernilai rm600..huhu..malumla...ekonomi x memberangsangkan..time nih aku beli loket gak..tapi tambah duit..sbb dapat time aku nak kawin..wahh..pastu thn nih...15thn...aku ambik kupon..bernilai rm750...ermm aku ambik SEC..sbb ..dlm hati..nak beli mesin basuh auto...tp mesin kat umah yg manual leh guna lagi..pastu tiba-tiba....aircond bilik rosak...ermmm maybe nak beli aircond..tp x survey lg....

lamanya aku dok bertahan kerja kilang...ala...x yah pilih sgt...kerja kilang kan kerja halal....banyak benefit kerja kilang nih...dgn kerja kilang..aku leh beli kete..beli umah..& sambung belajar..semua duit kerja kilang..cewahhh....ada sapa berani kutuk org kerja kilang...mehh sini...amboiii....ingat lecehh sgt ka kerja kilang.....

ok...stop sini...nih kes kerja x dak..tu yg rajin tu...

Meja kerusi pun pakai baju

hi....ari nih nak citer benda nih...sblm aku nak beli baju raya..aku beli baju utk kerusi meja umah aku..hahah..ini kes suka tgk rumah org kat pesbuk..ambik kau..aku pun teringin...apa tak nak..aku nih pantang tgk..semua nak..tp x per..bukan guna duit laki okey...sendiri punya duit..buat la..apa pun..hahaha...
nih aku order kat kat fauziah...ermm order melalui pesbuk..tp yg seronoknya rumah dia kat kulim gak..hahaha....aku p ambik sendiri kat umah dia...buat la ukuran hantar kat pesbuk..tp x terpikir lak....kak fauziah kata..kalau bawa kerusi kat umah dia lg senang..ermm..aku pun x terpikir lah..tp ukuran yg aku kasi .ok jer....ngam2 suiiii..org kata...so...ini lah hasilnya....warna pilihan hitam putih..sebenarnya semua kaler yg dia buat kat custemer dia aku suka..aku pun x tau nak pilih kaler aper..alih2...mcm nih ler....

gambar guna hp..x clear sgt..ini kes malas nak ambik gambar..tp memandangkan nak kasi kak fauziah tgk..aku pun....ambik la..gambar......okey..bye

Tuesday, June 26, 2012

aku lapaq pizza

salam,

ari nih aku ngantuk sgt...kerja ada..tp entah..malas,...ya..amat.........tiba2 kawan aku tunjukkan pizza nih.....wahh lapaq..gila...tp rasanya nafsu posa nih..haha.....tgk nih sdp kan...nak g mkn nih sabtu nih ngan my laling.......yeahha

Thursday, June 21, 2012

Retak Jangan Relai

salam,

ari nih aku dok tgk personal drive pc aku kat opis...aku jumpa mcm2 yg lama2 hihi..masa zaman bujang2 dulu..kah..kah....x pernah clearkan..mcm2 benda jumpa....

nih aku jumpa..msg dr seorg kawan....aku save dulu..masa zaman2 chatting..aku gelak sorang2...dia ada kata kalo dengar lagu nih..ingat kat dia..aku pun dah lupa sapa..dia tuh..hahaha..nama pun aku x ingat...dalam 7 thn dah benda tu berlalu...cewahh..rupanya lirik lagu tu..mcm nih...

Retak Jangan Relai
Download "Retak Jangan Relai" mp3
Artist: Umbrella
Bukan sekali hatiku terguris
Cuma tak terlihat dari mata kasarmu

Sekali-sekala kesabaranku hilang
Masih mampu ku simpan
Api kemarahan

Mengenangkan perhubungan ini
Terjalin sekian lama
Ku cuba pertahankan
Yang retak tidak relai
Kerna sayangmu
Terlalu melebihi

Oh sanggup ku telan
Kepahitan berbisa
Dari melepaskanmu
Ke tangann insan lain
Oh apa lagi bukti yang kau pinta
Akan ku tunaikan permintaan
Walaupun nyawa jadi taruhan
Ku rela asalkan kasih kita yang
Retak jangan relai

Ku rela asalkan kau lenyapkan
Semua marah mu padaku
Kita siram semula benih cinta


haha....ari nih baru aku dengar la tuh...ohhh begitu rupanya..maybe nih kisah hidup dia kot....hihi.....

ok....just nak citer nih jer...stop dulu...

Wednesday, June 20, 2012

Lama x jenguk

salam, awat la..nak buka blog..pun sampai lupa password...padan muka aku sbb lama sungguh x singgah sini....anyway....hope aku akan rajin serajin-rajinnya..................yehaaaa...