Thursday, June 21, 2012

Retak Jangan Relai

salam,

ari nih aku dok tgk personal drive pc aku kat opis...aku jumpa mcm2 yg lama2 hihi..masa zaman bujang2 dulu..kah..kah....x pernah clearkan..mcm2 benda jumpa....

nih aku jumpa..msg dr seorg kawan....aku save dulu..masa zaman2 chatting..aku gelak sorang2...dia ada kata kalo dengar lagu nih..ingat kat dia..aku pun dah lupa sapa..dia tuh..hahaha..nama pun aku x ingat...dalam 7 thn dah benda tu berlalu...cewahh..rupanya lirik lagu tu..mcm nih...

Retak Jangan Relai
Download "Retak Jangan Relai" mp3
Artist: Umbrella
Bukan sekali hatiku terguris
Cuma tak terlihat dari mata kasarmu

Sekali-sekala kesabaranku hilang
Masih mampu ku simpan
Api kemarahan

Mengenangkan perhubungan ini
Terjalin sekian lama
Ku cuba pertahankan
Yang retak tidak relai
Kerna sayangmu
Terlalu melebihi

Oh sanggup ku telan
Kepahitan berbisa
Dari melepaskanmu
Ke tangann insan lain
Oh apa lagi bukti yang kau pinta
Akan ku tunaikan permintaan
Walaupun nyawa jadi taruhan
Ku rela asalkan kasih kita yang
Retak jangan relai

Ku rela asalkan kau lenyapkan
Semua marah mu padaku
Kita siram semula benih cinta


haha....ari nih baru aku dengar la tuh...ohhh begitu rupanya..maybe nih kisah hidup dia kot....hihi.....

ok....just nak citer nih jer...stop dulu...

No comments:

Post a Comment