Sunday, July 22, 2012

Ramadhan ke-2

hi..smlm buka posa kat luar..last minit planning.....x kisah la..mana2 pun boleh...keluar g Tesco Sbrg Jaya...wahh pestime buka posa kat luar..ingat nak mkn kat al-araby..tp x leh sbb dia org wat buffet ja...RM39..sorang..fuhhh sapa nak mkn..mahai..aku pun bkn nak mkn byk sgt pun...masa aku nak balik..aku tgk x dak sapa pun kat kedai tuh...pekerja situ jer..yg mkn kat buffet tuh..hihi...


akhirnya..aku p beli my feveret kurma...kurma badam....ambik kau...sekotak rm16.90...maheinya..tp dah teringin & suka sgt kurma badam...aku beli jer....
so..kami buka posa kat food court tesco jer....menu aku yong tau foo soup..+ ayaq masak aku bawa dr umah..laki aku nasi ayam penyet klon...+ horlick...sbb apa klon...dia x sesedap yg betui2 kat restoren ayam penyet......
yong tau foo soup...kosong ja

nasi ayam penyet...sekali ja....lps nih x try dah

so..lps tu singgah jap kat parkson...sbb nak beli kasut..aala..beli x guna duit...guna kupon jer....sbb kupon ada rm240 lg......aku suka kasut brand boya nih..sbb ringan..sandel yg aku pakai ari2 pun tahan bertahun2....
kasut boya




sahur pagi td..uat nasi grg jer..suami yg request...mmg time sahur x reti nak mkn lauk kari ker..aper ker..so yg simple mcm ni jer lalu...
nasi grg ikan bilis + telor


3 comments:

  1. hang dok berdiet ke..menu sup,rebus2 je...bdn la dh ok pe..kurus sgt x cun la..hehe

    ReplyDelete
  2. mana ada diet la...aiya aku sudah gumukkk

    ReplyDelete
  3. tggu nnti.tgk aku lg gumuk..huhu

    ReplyDelete