Wednesday, April 20, 2011

Ammar & laptop

nie citer ammar lg..bukan apa..bila ibunya dok sibuk nak update blog..dia pun sibuk gak ler...aku heran pasai pa..dia suka sgt dgn laptop..ari tuh aku tgh main games..ZUMA..dia pun nak tekan sama...adoii...dasat sungguh bdk2 zaman sekarang..nih kes minggu lps..konon2 aku nak update blog la...dia dok asyik dok nak tarik wire mouse aku...apa lg aku umpan dia dgn laptop ayah dia..haha..ala..laptop lama...rosak pun..abah dia x kisah kot..hahaha....abah ammar x tau pun...ibu umpan ammar cara mcm tuh...sambil aku update blog..aku buka facebook kat laptop abah ammar...last2 laptop tuh HANG..mcm tuh ja..hahaha...dapat kat budak yg suka sangat dok tekan key board..sambil mulut..ta..tah...ta..ta...bahasa dia la...last2 aku tgk..dia p meniarap atas laptop tuh..bagus sungguh la....kat bawah nih...tgk la...budak yg suka sgt dgn laptop...hahaha

bye..next time citer lg....
hi...ammar..paham ker..tuh?
nak update facebook ker?
ammar sudah hilang fokus...tekan ikut suka hati..ja..
facebook sudah lain benor ibu tgk ammar oii...
opps...facebook sudah close...pandainya ammar..hahaha
akhirnya..ammar buat tmpt tido pulak..laptop ayah dia..hahaha
ini laptop ibu..hahaha..nak update blog..ammar main laptop abah yer

1 comment:

  1. ini la dikatakan anak cyber hehehe...wah hebat la ammar ni yg aunty ct makin sayang ni :-)ammar budak bijak :-)

    ReplyDelete